Lijnafwatering

EnviroChannel

Een volledig gerecyclede roostergoot die bekend staat om zijn lichte gewicht, grote sterkte en meest milieuvriendelijke waterafvoergoot op de markt.

Ontvang nu een gratis calculatie bij het invullen van onderstaand formulier!

Envirochannel is hét drainagesysteem dat steeds meer wordt gekozen voor hoogwaardige projecten in binnen- en buitenland. Van supermarkt parkeerplaatsen tot een lokale hoofdstraat, van industrieterreinen tot voorpleinen van benzinestations, Envirochannel is de ideale oplossing voor ontwerpers, aannemers en klanten. Overschot aan gerecycled plastic? Onze afwatering wordt geproduceerd van dit kostbaar afval en is CE marked (EU keurmerk) en conform de EN1433 D400. Klapperende roosters behoren tot de verleden tijd met onze monolithische lijnafwatering Envirochannel.

  • Sterk en robuust; sterker dan beton, belastingklasse D400 kN
  • Lichtgewicht; tussen 9-19 kg, installatie met één persoonslift
  • Duurzaam; bestand tegen strooizout, benzine en diesel
  • Eén bestaand geheel; geen klapperende roosters meer
  • Kosten besparing; op materiaalkosten, bouwdiepte en installatietijd
  • Geaccrediteerd en gecertificeerd; voldoet aan alle vereisten

Lees de brochure voor meer informatie over Envirochannel. Vul onderstaand formulier in voor een gratis calculatie en aanvullende informatie over lijnafwatering.

"Door het invullen van dit formulier geef ik toestemming aan IDS Group om contact met mij op te nemen om de gratis calculatie in te plannen."

HEEFT U VRAGEN

Contact

Innovative Drainage Solutions b.v.

Business Park Stein 108
6181 MA Elsloo

Telefoon +31 (0)655 167 252

KVK 656.913.34
BTW-nummer NL8562.17.268.B01