Martijn | Portrait | Edit 2 | No Logo.jpg

Nieuwe collega!

08 maart 2021

Aflopen maand is Martijn gestart als Technisch commercieel medewerker bij IDS-Group! Wij heten Martijn van harte welkom.

Voordat Martijn bij ons begon, was hij tijdens zijn studie werkzaam op het hoofdkantoor van een groot isolatiebedrijf. Hier heeft hij ervaring opgebouwd op zowel commercieel als technisch vlak. Na het succesvol afronden van zijn studie ging hij op zoek naar een baan die aansloot op zijn technische-natuurkundige studie. Zoekend naar passende vacatures stuitte hij op de vacature van engineer bij IDS-Group. De brede functieomschrijving in de vacature sprak hem meteen aan. Wij spraken Martijn over zijn eerst weken bij IDS-Group.

Martijn steekt van wal: “Binnen IDS-Group ben ik verantwoordelijk voor technische vraagstukken van opdrachtgevers. Ik bekijk hierbij de huidige en gewenste situatie en bepaal in samenwerking met het team en de klant welke producten geëngineerd kunnen worden binnen het project van de klant. Voor iedere klant streef ik naar de meest efficiënt mogelijk, en meest duurzame oplossing.

Ik vind het interessant om bij te mogen dragen aan het verduurzamen van de planeet. Ik zie ernaar uit om met de hoogwaardig gerecyclede materialen van IDS Group toe te passen in verschillende projecten”, vertelt Martijn. “Ik zie mijzelf als een innovatief persoon en de diensten van IDS-Group sluiten hierop aan. Om zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer zo volledige mogelijk te ondersteunen, wil ik mijzelf blijven ontwikkelen op dit gebied. Ik zet mij tot het uiterste in voor het beste resultaat.”