Over Ons

Over IDS Group

Op 29 maart 2016 is IDS Group opgericht door Mark Visschers en Erik van Garsel. Vanaf de oprichting houdt IDS Group zich bezig met het doel om Europa te helpen met het realiseren van de doelstellingen van de Europese Water Framework Directive.

Het Framework is opgezet om de waterkwaliteit van de Europese wateren aan bepaalde eisen te laten voldoen. De vraag naar kennis, producten en advies omtrent het doel van dit framework, namelijk het realiseren van schone Europeese wateren, nam toe. Zo is IDS ontstaan.


IDS Group is gespecialiseerd in het leveren van afwateringssystemen en tevens het klaar staan voor onze klanten met advies en ondersteuning voor afwateringsvraagstukken tijdens projecten. Wij meten, berekenen en tekenen zodat wij samen met de klant tot het beste, duurzame resultaat komen

Teamfoto IDS-Group

Hoe wij werken

IDS Group is een full service adviseur en distributeur voor de oplossingen van afwateringssystemen.

Dat betekent dat we veel verschillende disciplines en specialismen binnen één organisatie hebben: technische afdeling, binnendienst afdeling, marketing en sales.

Het team werkt nauw samen om zo snel en efficiënt mogelijk taken af te ronden. De sleutel hierin is standaardisering, training en gestroomlijnde communicatie. Het resultaat is dat kwaliteit en dienstverlening optimaal wordt geleverd op de meest efficiënte manier.

Klanten die met ons in zee gaan, ervaren zorgeloosheid. Het gevoel van ‘weten dat het goedkomt...’

Met IDS krijgt u samenwerking met een team van toegewijde medewerkers.
Wij begrijpen uw dagelijkse uitdagingen, kennen de producten en zullen er alles aan doen om uw project succesvol te laten slagen.



Overleg met een grote groep

Het team

Mark Visschers
Erik van Garsel
Martijn Engel
Mariska Munsters
Chantal Goossens

Lokale en Europese wetgeving

De Europese Water Framework Directive is in Nederland uitgewerkt tot de Kaderrichtlijn Water.

Er is op lokaal, landelijk en Europees niveau steeds meer aandacht voor maatregelen ter bevordering van schoon oppervlaktewater. IDS producten voldoen aan alle lokale en Europese wetgeving en dragen bij aan de gewenste kwantiteit en kwaliteit van oppervlaktewater.