Over Ons

Over IDS Group

IDS Group is in 2016 opgericht met het doel om Europa te helpen met het realiseren van de doelstellingen van de Europese Water Framework Directive.

Het Framework is opgezet om de waterkwaliteit van de Europese wateren aan bepaalde eisen te laten voldoen. De vraag naar kennis, producten en advies omtrent het doel van dit framework, namelijk het realiseren van Europeesche wateren, nam toe. Zo is IDS ontstaan.

Tegenwoordig is IDS een ervaren leverancier van afwateringssystemen. Door de huidige samenwerking met Erik kan IDS de klant optimaal bedienen. Niet alleen leveren wij producten, ook staan wij klaar voor onze klanten voor advisering en ondersteuning op het gebied van meten, berekenen en tekenen van het ontwerp.

Regenwater zo schoon en geleidelijk als mogelijk terug geven aan de natuur, op de plek daar waar het valt, dat is de meest ideale situatie!

Teamfoto IDS-Group

Hoe wij werken

IDS Group is een full service adviseur en distributeur voor de oplossingen van afwateringssystemen.

Dat betekent dat we veel verschillende disciplines en specialismen binnen één organisatie hebben: technische afdeling, binnendienst afdeling, marketing en sales.

Het team werkt nauw samen om zo snel en efficiënt mogelijk taken af te ronden. De sleutel hierin is standaardisering, training en gestroomlijnde communicatie. Het resultaat is dat kwaliteit en dienstverlening optimaal wordt geleverd op de meest efficiënte manier.

Overleg met een grote groep

Met de klant

Klanten die met ons in zee gaan, ervaren zorgeloosheid. Het gevoel van ‘weten dat het goedkomt...’

Wij vinden het belangrijk dat klanten die met ons samenwerken een bepaalde mate van zorgeloosheid ervaren.
Als uw professional en leverancier brengen wij na kennismaking op basis van uw projectgegevens advies uit welke innovatieve producten geschikt zijn voor uw project. Onze technische afdeling verzorgt de input voor project specifieke bestekteksten en -tekeningen. IDS Group werkt het liefst nauw samen met de klant en staan altijd open voor input en ideeën van de klant. Samen komen wij tot het beste resultaat!

Met IDS krijgt u samenwerking met een team van toegewijde medewerkers.
Wij begrijpen uw dagelijkse uitdagingen, kennen de producten en zullen er alles aan doen om uw project succesvol te laten slagen.

Bel ons voor advies, producten en prijzen op maat.

Neem contact met ons op

IDS Group

Mark Visschers
Erik van Garsel
Martijn Engel
Mariska Munsters
Chantal Goossens

Lokale en Europese wetgeving

De Europese Water Framework Directive is in Nederland uitgewerkt tot de Kaderrichtlijn Water.

Er is op lokaal, landelijk en Europees niveau steeds meer aandacht voor maatregelen ter bevordering van schoon oppervlaktewater. IDS producten voldoen aan alle lokale en Europese wetgeving en dragen bij aan de gewenste kwantiteit en kwaliteit van oppervlaktewater.