IMG_9321.jpeg

Nieuwe collega!

06 juli 2021

Vanaf 1 juli is Jarno begonnen bij ons op de afdeling marketing. Hij zal ondersteuning gaan bieden aan het marketing- en salesteam. Welkom Jarno!

Voordat hij bij ons officieel in dienst kwam, was hij al actief binnen IDS-group. Namelijk als stagiaire op de marketingafdeling. Vanuit zijn functie als stagiaire zal hij doorgaan als volwaardige collega van IDS in de rol van Marketingmedewerker.

‘’Wat voor mij begon als een ‘normale’ stage, veranderde al snel in een serieuze kans op een baan. Aangezien ik in het laatste jaar van mijn opleiding ‘medewerker marketing & communicatie’ zat was dit voor mij de perfecte kans op een baan na het studenten leven. Vanuit mijn interesse ‘iets doen voor milieuverbetering’ past IDS-group hier perfect bij. Met hun innovatieve producten en manier van denken, zal ik bij gaan dragen aan een beter milieu. Binnen IDS-group ga ik mij voornamelijk bezighouden met ondersteuning van de marketingafdeling. In de resterende tijd wordt mijn interesse voor sales verder ontwikkeld, met de nodige opleiding en interne begeleiding".