iStock-1278761078.jpg
General

Duurzaam en verantwoord 2021. Uitgebreide portfolio voor IDS-Group

18 december 2020

Tijdens de corona-tijd heeft IDS-Group haar programma verder uitgebreid. Nieuwe innovatieve producten die bijdragen aan een vlotte afwatering- en / of reinigingsprogramma van regenwater.

Het klimaat verandert en verstedelijking zorgt ervoor dat hemelwater niet meer op de natuurlijke wijze de grond in gaat. Steeds vaker hebben we te maken met hevige regenbuien die overlast veroorzaken. Tijdens een flinke regenbui kan het riool dan overbelast raken.

Om het riool te ontlasten werkt IDS Group met drainage afwateringssystemen die grote volumes hemelwater opvangen en het op een duurzame en geleidelijke wijze afvoeren naar de plek waar het hoort. Terug naar het bodem oppervlak zonder de riolering op zware wijze te belasten.

IDS heeft tijdens de corona tijd niet stil gezeten en een vertaalslag gemaakt in het aanbieden van nog beter ontwikkelde innovatieve producten.

"Met deze nieuwe producten range kunnen wij nu een meer uitgebreid portfolio aanbieden met producten die klaar zijn voor 2021, Een efficiƫnte duurzame oplossing voor hemelwater is er tevens een die klaar is voor de toekomst en daar zijn wij goed op voorbereid". Aldus Mark Visschers - directeur IDS-Group.


NIEUW:


- IDS infiltratiekratten: ondergronds gemakkelijk te inspecteren en te reinigen.
- Regenwater filteren van opgeloste en niet-opgeloste schadelijke stoffen uit regenwater met de nieuwe Rausikko filtersystemen;
- Compleet lijnafwatering programma, nu ook in beton klasse A15 t/m F900!