co2.png
General

Onze Toekomstgerichte Productiefaciliteit

15 mei 2024

In onze toewijding aan duurzaamheid, zijn we trots te kunnen melden dat onze fabriek nu volledig operationeel is met hernieuwbare energie, ondersteund door drie eigen windmolens en geavanceerde batterijopslagtechnologie. Deze stap stelt ons in staat om volledig off-grid te opereren en duurzame elektriciteit te produceren zonder enige afhankelijkheid van externe energiebronnen.

Bijdrage aan CO2-reductie Onze inspanningen dragen significant bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, zoals gedocumenteerd in onze CO2 datasheet (zie link onderaan dit artikel). De productiefaciliteit is niet alleen een model van energie-efficiëntie, maar ook van CO2-efficiënte productieprocessen.


Optimalisatie van transport
Ons logistiek model is eveneens geoptimaliseerd voor duurzaamheid. Met een capaciteit om meer dan 300 kubieke meter per vrachtwagen te vervoeren, verlagen we aanzienlijk de CO2-uitstoot per vervoerde eenheid. Deze efficiëntie is cruciaal, niet alleen voor onze operationele voetafdruk, maar ook voor onze klanten die duurzaamheid waarderen.


Hoge BREEAM-score
Dankzij deze initiatieven scoren we zeer hoog op de BREEAM-duurzaamheidsbeoordeling, wat onze toewijding aan milieubewust bouwen en opereren bevestigt.


Productie van gerecycled materiaal
Elk product dat onze fabriek verlaat, is volledig vervaardigd uit gerecycled kunststof, met behulp van een volledig geautomatiseerd productieproces. We garanderen niet alleen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, maar ook dat ze milieuvriendelijk zijn.


Certificering en compliance
We zijn blij te kunnen bevestigen dat al onze producten binnen vier weken voorzien zijn van de nodige Europese normcertificaten, wat onze klanten verzekert van onze kwaliteit en naleving van de strengste industriële normen.


Productspecificaties
Afmetingen: 1000x1000x500mm. Hele krat bestaande uit 2 elementen van 250mm hoog.


DOWNLOAD HIER HET CO2 DATASHEET:

CO2e-calculation IT XL

Voor meer informatie en details over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en onze producten, verwijzen we u graag naar de bijgevoegde CO2 datasheet. Laten we samenwerken aan een duurzamere toekomst.